Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Controlpalvelut etsii tiimiinsä ravintolatyöntekijöitä, joista löytyy asennetta! Jos olet reipas ja vastuuntuntoinen ja haluat vaihtelevan ja mukaansa tempaavan työympäristön olet oikea henkilö. Työvuorot painottuvat viikonlopuille, jonka takia työ sopii hyvin opiskelijalle tai matkakassan kerryttämiseen. Ravintola-alaa aloitteleville meillä on tarjota blokkarin ja saliapulaisen työtehtäviä. Työkokemuksen karttuessa on mahdollista työskennellä kauttamme myös vakituisemmin.

Laita sähköpostilla vapaamuotoista hakemusta tulemaan siri.kotokorpi@controlpalvelut.fi tai soita numeroon 0400187264 niin sovitaan treffit!

Contolpalvelut on HoReCa-alalle suuntautunut henkilöstöpalvelunalan yritys, jolla on toimintaa pääkaupunkiseudulla, Hangossa, Turussa ja sesonkiaikaan pohjoisen tuntureissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalatasamassa, Heinon pikatukun yläkerrassa. Meistä lisää: https://www.facebook.com/controlpalvelut/?fref=ts

Työnantaja: Controlpalvelut Sijainti: Vanha talvitie 2 A 13, Helsinki Hakemukset: siri.kotokorpi@controlpalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha talvitie 2 A 13, Helsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Blokkari/Saliapulainen, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Controlpalvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanha talvitie 2 A 13, Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa