Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BK-Pinta Oy hakee joukkoonsa innostunutta ja ammattitaitoista maalaria. Yritys tekee sisä- ja ulkopintojen maalaustöitä yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille. Töihimme kuuluu mm. maalaus, tasoitus, rappaus, betonikorjaus, ruiskumaalaus ja muut maalaukseen liittyvät työt. Haemme nyt ammattitaitoista maalaria (saneerauskohteisiin). Toimenkuvaan kuuluu julkisivu ja/tai sisämaalaus, sekä mahdollisesti myös tasoite, betonin korjaus ja rappaus työt. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BK-Pinta Oy Y-tunnus 2120340-5 Toimiala Maalaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut BK-Pinta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus