Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BK-Pinta Oy hakee joukkoonsa innostunutta ja ammattitaitoista maalaria. Yritys tekee sisä- ja ulkopintojen maalaustöitä yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille. Töihimme kuuluu mm. maalaus, tasoitus, rappaus, betonikorjaus, ruiskumaalaus ja muut maalaukseen liittyvät työt. Haemme nyt ammattitaitoista maalaria (saneerauskohteisiin). Toimenkuvaan kuuluu julkisivu ja/tai sisämaalaus, sekä mahdollisesti myös tasoite, betonin korjaus ja rappaus työt. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BK-Pinta Oy Y-tunnus 2120340-5 Toimiala Maalaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut BK-Pinta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa