Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BK-Pinta Oy hakee joukkoonsa innostunutta ja ammattitaitoista maalaria. Yritys tekee sisä- ja ulkopintojen maalaustöitä yrityksille, taloyhtiöille ja rakenusliikeille. Töihimme kuuluu mm. maalaus, tasoitus, nauhotukset,ruiskumaalaus ja muut maalaukseen liittyvät työt. Ammatillinen koulutus tai alalta 3 vuoden työkokemus Toivomme, että suhtaudut töihin huolellisella otteella ja olet aidosti kiinnostunut maalaustehtävistä. Täytämme paikan heti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BK-Pinta Oy Y-tunnus 2120340-5 Toimiala Maalaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut BK-Pinta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus