Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kavereita C-risuparrasta käyttöliittymäkeepoon!

Meillä tehdään softaa koneisiin, laitteisiin ja palveluihin. Ohjelmistosuunnittelusta innostuneena ymmärrät,
että ilman kuljettajaa ajavien konttilukkien suunnittelussa tarvitset erilaiset softatyökalut, kuin helppokäyttöisen ja graafisesti miellyttävän mobiilikäyttöliittymän suunnittelussa.
Jäätävän lämminhenkisiä työkavereita saat risuaitakoodareista web-wisereihin, ja kaikki nämä kaverit ovat valmiita auttamaan sinut alkuun Bitwisen urallasi.

Jos CV:ssäsi on anglosaksinen musiikkimerkintä korotetulle C-sävelelle ja maininta suosikkikahvistasi, olet etsimämme osaaja!
Ymmärrät myös käyttöjärjestelmien ideologian ja periaatteet. Oletpa sitten innokas aloittelija tai kivenkova konkari, motivaatiosi koodausta kohtaan on oltava sammumaton.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Java

Web-osoite: http://www.bitwise.fi Työnantaja: Bitwise Oy Sijainti: Viinikankatu 1 C, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HR-täti Katja Nieminen, puh: 040 557 3366, katja.nieminen@bitwise.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viinikankatu 1 C, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Bitwise Oy Y-tunnus 1844153-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Bitwise Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 898 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

578 000 € 25 %

Henkilöstö

60 2

Liikevoitto-%

12 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, C#, Java -sankari, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Bitwise Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Viinikankatu 1 C, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa