Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Bistro-Tuote Oy on suomalainen ammattikeittiöiden ruoanvalmistus ja jakeluratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnallinen historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Toimintamme peruspilarina on Rymättylässä sijaitseva tuotantoyksikkö, jossa valmistuu vuosittain satamäärin erilaisia laitteita ja kalusteita ammattikeittiöiden vaativaan käyttöön. Haemme täydennystä Rymättylän tuotantoyksikköömme ravintola- ja suurkeittiölaitteiden KOKOONPANOTEHTÄVIIN. Työ käsittää kylmäsäilytyslaitteidemme kokoonpanoa sarjatyönä. Aiempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Naantali tehdas- ja tuotantotyöntekijät Naantali .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bistro-Tuote Oy Y-tunnus 1484471-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija (Kylmäsäilytyslaitteet), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Bistro-Tuote Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa