Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Bistro-Tuote Oy on suomalainen ammattikeittiöiden ruoanvalmistus ja jakeluratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnallinen historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Toimintamme peruspilarina on Rymättylässä sijaitseva tuotantoyksikkö, jossa valmistuu vuosittain satamäärin erilaisia laitteita ja kalusteita ammattikeittiöiden vaativaan käyttöön. Haemme täydennystä Rymättylän tuotantoyksikköömme ravintola- ja suurkeittiölaitteiden KOKOONPANOTEHTÄVIIN. Työ käsittää kylmäsäilytyslaitteidemme kokoonpanoa sarjatyönä. Aiempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Naantali tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bistro-Tuote Oy Y-tunnus 1484471-4 Toimiala Muuhun kuin kotitalouskäyttöön tarkoitettujen jäähdytys- ja tuuletuslaitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija (Kylmäsäilytyslaitteet), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Bistro-Tuote Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus