Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Convergo is a specialist company focused on BIM (Building Information Modelling). BIM is a technology in the construction industry, which aims to streamline and rationalize the construction processes in Buildings and Construction. Convergo specializes in customizing products for producers in order for them be used as 3D objects in 3D ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Norway ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Denmark ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sweden ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Finland palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Norway palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Denmark palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sweden palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Finland ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Norway Denmark Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, BIM-Programmer, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Convergo AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sweden .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa