Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

"Sitel is hiring the brightest bilingual Customer Service Advisor." Are you a skilled and outgoing customer service advisor looking for the perfect opportunity? Can you provide excellent service and support in two of the Nordic languages - Norwegian, Swedish, Finnish or Danish? For Sitel's office in Copenhagen, we are looking ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Denmark myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Denmark myyjät ja kassahenkilöt Sweden asiakasneuvonta Denmark asiakasneuvonta Sweden myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Denmark Sweden .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bilingual Customer Service Advisor - Copenhagen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sitel Danmark ApS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Denmark .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa