Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

"Sitel is hiring the brightest bilingual Customer Service Advisor." Are you a skilled and outgoing customer service advisor looking for the perfect opportunity? Can you provide excellent service and support in two of the Nordic languages - Norwegian, Swedish, Finnish or Danish? For Sitel's office in Copenhagen, we are looking ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Denmark myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Denmark myyjät ja kassahenkilöt Sweden asiakasneuvonta Denmark asiakasneuvonta Sweden myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Denmark Sweden .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bilingual Customer Service Advisor - Copenhagen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sitel Danmark ApS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Denmark .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa