Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaanisen yksikön työnjohtajaa Naantalin yksikköömme. Vastaat työkohteidemme suunnitelmallisesta eteenpäin viemisestä. Vastaat työmaiden työturvallisuudesta sekä dokumentoinnista. Seuraat ja valvot töiden edistymistä, osaat reagoida muutoksiin sekä hallitset niin yksityiskohdat kuin kokonaisuudetkin. Ymmärrät hyvien asiakas- ja alihankkijasuhteiden luomisen ja ylläpitämisen merkityksen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vähintään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Naantali maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Naantali johtajapositiot Naantali työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Naantali työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bilfinger Industrial Services Finland Oy Y-tunnus 0630335-2 Toimiala Putkien, profiiliputkien ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistus teräksestä Rinnakkaistoiminimet Oripipe, BIS Production Partner

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Bilfinger Industrial Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21100 - Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus