Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaanisen yksikön työnjohtajaa Naantalin yksikköömme.

Vastaat työkohteidemme suunnitelmallisesta eteenpäin viemisestä. Vastaat työmaiden työturvallisuudesta sekä dokumentoinnista. Seuraat ja valvot töiden edistymistä, osaat reagoida muutoksiin sekä hallitset niin yksityiskohdat kuin kokonaisuudetkin. Ymmärrät hyvien asiakas- ja alihankkijasuhteiden luomisen ja ylläpitämisen merkityksen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisesta työmaaympäristöön sijoittuvasta tehtävästä. Odotamme sinulta ennen kaikkea näyttöjä teollisuuden putkisto-, teräsrakenne- ja laiteasennustöiden menestyksellisestä hoitamisesta. Olet reipas, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykysi ovat hyvällä tasolla.

Pystyt työskentelemään englanninkielellä ja omaat hyvät ATK-taidot, eduksesi katsotaan SAP-käyttöjärjestelmän tuntemus. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään hyvinkin itsenäisesti.

Ydinosaamisemme ovat raskaan teollisuuden putkistoasennukset, sähkö- sekä instrumentointiasennukset, vaativat teollisuuden kunnossapitotyöt ja laadukkaat konepajapalvelut.

Turvallisuus on olennainen osa toimituksiamme ja toimimme jatkuvasti turvallisten toimintatapojen kehittäjänä ja ymmärrämme sen merkityksen oman toimintamme, mutta erityisesti asiakkaidemme kilpailutekijänä.

Web-osoite: http://www.is-finland.bilfinger.com Työnantaja: Bilfinger Industrial Services Finland Oy Sijainti: 21100 NAANTALI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tommi Kivimäki, puh. 050 316 3687. Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21100 NAANTALI

Yritystiedot

Toiminimi Bilfinger Industrial Services Finland Oy Y-tunnus 0630335-2 Toimiala Putkien, profiiliputkien ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistus teräksestä Rinnakkaistoiminimet Oripipe, BIS Production Partner

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

38 183 000 € 36 %

Liiketoiminnan tulos

149 000 € 106 %

Henkilöstö

309 -17

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Bilfinger Industrial Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21100 - Naantali , osoitteessa 21100 NAANTALI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa