Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Bilanssi Oy tarjoaa korkealaatuisia konsultoivia taloushallintopalveluita Helsingissä Töölönlahden rannalla. Bilanssi on vuodesta 1971 perheyhtiönä toiminut auktorisoitu tilitoimisto, missä tänä päivänä työskentelee 15 ammattilaista. Vahvuutenamme on liiketalouden ja verotuksen osaaminen, nykyaikainen tietotekniikka ja asiakkaan yksilöllinen palvelu. www.bilanssi.fi

Kasvamme hallitusti ja etsimme tilinpäätös- ja palkanlaskentataitoista kirjanpitäjää muiden hyvien ammattilaisten joukkoomme. Työkokemusta Sinulla on vähintään 5 vuotta tilitoimistoista. Mieluiten Sinulla on palkanlaskentataidot, KLT-tutkinto on eduksi. Liitä viestiisi CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi, joissa kerrot taidoistasi, työkokemuksistasi ja itsestäsi. Käsittelemme hakemukset heti ja teemme valinnan hakemusten vastaanottotahdissa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen risto.walden@bilanssi.fi

Web-osoite: http://www.bilanssi.fi Työnantaja: Bilanssi Oy Sijainti: Mannerheimintie 15 B, 00260 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Walden, 0505853655, risto@bilanssi.fi Hakemukset: risto@bilanssi.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 15 B, 00260 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi bilanssi Y-tunnus 0502491-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Bilanssi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mannerheimintie 15 B, 00260 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa