Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Amban on kovassa kasvussa oleva kokeneiden kehittäjien vetämä yritys ja haemme lisää kokeneita osaajia joukkoomme. Pääset tekemään tehtäviä, joissa ei haasteet lopu. Olet jo kerennyt saamaan kokemusta usean vuoden ajalta ja haluat kehittyä urallasi. Haemme:

- Business Intelligence ja Data Warehouse-osaaja. Sinulla on kokemusta mm. tietomallien määrittelystä ja suunnittelusta. SAS, SQL, ETL, MDM on hallussasi. Sinulla on myös kokemusta näiden työkalujen käytöstä. Omaat myös hyvän asenteen työhösi.

Miksi Amban?
Meillä mennään henkilöstö edellä. Saat valita haluamasi koulutuspolun ja käyttää tietyn ajan kuukaudessa kouluttautumiseen haluamallasi polulla.
Ambanin oma tuote http://www.opinionpie.fi työllistää myös meitä.
Katso myös http://www.amban.fi/category/rekrytointi/

Web-osoite: http://www.amban.fi Työnantaja: Amban Nordic Oy Sijainti: Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan osaajan löydyttyä Yhteystiedot: HEKKALA TAPIO, Puh: 045-1133809, tapio.hekkala@amban.fi Ilmoitus jätetty: 27.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, BI&DW-osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.08.2016 ja sen on julkaissut Amban Nordic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa