Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Betset Group Oy Nurmijärvellä etsii kunnossapito- tai sähköasentajaa. Arvostamme prosessiteollisuuden alalta saatua kunnossapitokokemusta esim. hydrauliikka, pneumatiikka, hitsaus, sorvaus tai sähkö kunnossapidosta. Toivomme hakijoilta Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, vastuullisuutta ja positiivista asennetta Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja osaavan ammattitaitoisen työyhteisön. Työtehtävä on pitkäaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työ on vuorotyötä. Mikäli kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Betset Group Oy Y-tunnus 1041338-6 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin Rinnakkaistoiminimet Laatta-Betset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapito- tai sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Betset Group Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus