Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!

Haemme asiakkaallemme Mietoisiin omatoimista ja asiansa osaavaa betonityöntekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta mm. betonivaluista ja muottien tekemisestä (laudoitus/raudoitus) sekä muottien purkutöistä.

Odotamme sinulta:
- rakennusalan koulutusta tai riittävää työkokemusta ko. töistä
- työkokemusta betonitöistä ja timpurintöistä
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- oma-aloitteisuutta
- tiimityöskentelytaitoa
- rehtiä, joustavaa ja reipasta työasennetta
- suomenkielen taitoa

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuija Tuomola 040-579 4456 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonityöntekijä Timpuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa