Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Valkeakosken Betoni (VaBe Oy) etsii vahvan kasvun ja laajentumisen johdosta joukkoonsa kaikenaikaa lisää ammattitaitoisia betonielementtityöntekijöitä. Rekrytointiprosessia hoitaa Innolink Staff Oy. VaBe Oy on vuonna 1993 perustettu perheyhtiö. Yritys tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuori-elementit, väliseinäelementit ja parvekelinjastot sekä myös kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Valkeakoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Valkeakoski talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä (VaBe Oy), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus