Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Valkeakosken Betoni (VaBe Oy) etsii vahvan kasvun ja laajentumisen johdosta joukkoonsa kaikenaikaa lisää ammattitaitoisia betonielementtityöntekijöitä. Rekrytointiprosessia hoitaa Innolink Staff Oy. VaBe Oy on vuonna 1993 perustettu perheyhtiö. Yritys tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuori-elementit, väliseinäelementit ja parvekelinjastot sekä myös kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Valkeakoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Valkeakoski talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä (VaBe Oy), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus