Duunitori suosittelee
Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Poriin ahkeraa KAIHDINASENTAJAA asentamaan mm. sälekaihtimia ja markiiseja. Asennuksia tehdään Porin alueella eri kohteissa. Arvostamme ahkeruutta ja hyvää työmotivaatiota sekä aiempaa työkokemusta samankaltaisista tehtävistä. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työssä apua. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Pori asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaihdinasentaja, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28130 - Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus