Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Poriin elementtityöntekijää. Päätehtäviisi kuuluu valumiehen työt: - betonin levitys, tasoitus ja hiertäminen - eristeiden leikkaus ja asennus - tiililaattojen latominen ja saumaus - muut betonityöt Lisäksi sinulla on tarkka sekä oma-aloitteinen työote. Rakennuspuolen koulutus katsotaan eduksi. Hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus