Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Poriin elementtityöntekijää. Päätehtäviisi kuuluu valumiehen työt: - betonin levitys, tasoitus ja hiertäminen - eristeiden leikkaus ja asennus - tiililaattojen latominen ja saumaus - muut betonityöt Lisäksi sinulla on tarkka sekä oma-aloitteinen työote. Rakennuspuolen koulutus katsotaan eduksi. Hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28130 - Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus