Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pitkät perinteet omaava yhteistyökumppanimme Kuhmon Betoni hakee palvelukseensa betonielementtityöntekijöitä. Kuhmon Betoni Oy on vuonna 1963 perustettu vakavarainen elementtitehdas, joka valmistaa elementtejä rakennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen päätuotteita ovat betonijulkisivut, siltaelementit, melukaide-elementit sekä vaativat erikoiselementit. Kuhmon Betoni Oy on osa suurempaa YBT Oy yritysryhmää. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta määräaikaisena työsuhteena ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuhmo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuhmo talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuhmo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus