Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Pitkät perinteet omaava yhteistyökumppanimme Kuhmon Betoni hakee palvelukseensa betonielementtityöntekijöitä.
Kuhmon Betoni Oy on vuonna 1963 perustettu vakavarainen elementtitehdas, joka valmistaa
elementtejä rakennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen päätuotteita ovat betonijulkisivut, siltaelementit, melukaide-elementit sekä vaativat erikoiselementit. Kuhmon Betoni Oy on osa suurempaa YBT Oy yritysryhmää.

Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta määräaikaisena työsuhteena ja työsuhteen arvioitu kesto on kevääseen 2017 saakka. Hyvät tekijät voivat varmistaa itselleen vakituisenkin työsuhteen. Työtä tehdään arkisin, aluksi yhdessä vuorossa, mutta olethan tarvittaessa valmis myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtäviisi kuuluu betonielementtien valmistukseen liittyvät tehtävät. Hakijalle eduksi katsotaan rakennusalan koulutus sekä kokemus betoniteollisuuden parissa työskentelystä. Eduksi luetaan lisäksi pyöräkoneen ja trukin ajotaito sekä kokemus hitsaus- ja metallitöistä. Tärkeintä työssä on kuitenkin reipas asenne, omatoiminen työote sekä halu oppia ja kehittyä.

Kuhmon kaupunki sijaitsee kauniiden järvimaisemien keskellä, noin 60 kilometrin päässä Sotkamosta. Eläväinen Kuhmon kaupunki tarjoaa monipuolisia kulttuuri- ja liikuntapalveluja, ja upea luonto mahdollistaa monipuolisen harrastamisen mm. kalastuksen ja retkeilyn muodossa. Kuhmo on pieni kaupunki, jossa on helppo viihtyä! Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Tartu nyt mahdollisuuteen ja varmista paikkasi osana ammattitaitoista ja energistä työyhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta pikapuolin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Kysy rohkeasti lisää: Laura Pirttikoski/ Banssi Henkilöstöpalvelut (laura.pirttikoski@banssi.fi, 0400796866)

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Haemme parhaillaan eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: Valimontie 11, 88900 KUHMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Laura Pirttikoski laura.pirttikoski@banssi.fi 0400796866 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20818782 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valimontie 11, 88900 KUHMO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo , osoitteessa Valimontie 11, 88900 KUHMO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa