Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Varsinais-Suomen seudulle (Pääpaikka Turku) ammattitaitoista betoniautonkuljettajaa.

Olet hakemamme henkilö, jos omaat jo kokemusta betonikuljetuksista. Lisäksi sinulla on vaadittavat kortit ja olet aidosti kiinnostunut työllistymään valmisbetonialan työtehtäviin. Toivomme sinun olevan myös joustava työaikojen suhteen ja sesonkiaikoina tekemään tarvittaessa pitkiäkin ylityöpäiviä. Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Web-osoite: http://www.innolink.fi/staff Työnantaja: Innolink Staff Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: tuomas.kurki@innolink.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betoniautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa