Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Varsinais-Suomen seudulle (Pääpaikka Turku) ammattitaitoista betoniautonkuljettajaa. Olet hakemamme henkilö, jos omaat jo kokemusta betonikuljetuksista. Lisäksi sinulla on vaadittavat kortit ja olet aidosti kiinnostunut työllistymään valmisbetonialan työtehtäviin. Toivomme sinun olevan myös joustava työaikojen suhteen ja sesonkiaikoina tekemään tarvittaessa pitkiäkin ylityöpäiviä. Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku raskaan kaluston käyttö Turku raskaan kaluston käyttö Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betoniautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa