Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme iloiseen ja energiseen joukkoomme joustavaa, luotettavaa, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä siistijää. Aikaisempi työkokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön, koska tulemme perehdyttämään sinut työhösi. Tulet työskentelemään osana ryhmäkodin arkea. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja määräajoin toistuvat siivoustyöt sekä kevyet kodinomaiset työt. Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, jossa on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Betesda-säätiö Y-tunnus 0202453-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Betesda-säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa