Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Betesda-säätiön Palvelukoti Hopeaan vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kokkia Tarjoamme merkityksellisen ja mielenkiintoisen, Betesda-säätiön arvoihin pohjautuvan työn viihtyisässä työympäristössä. Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Myyrmäen juna-aseman vieressä. Haemme itsenäiseen työhön pystyvää, oma-aloitteista ja kokenutta Kokkia. Sinulla on kokemusta ateriapalvelujen tuottamisesta ja olet koulutukseltasi kokki sekä sinulla on vahva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Betesda-säätiö Y-tunnus 0202453-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Betesda-säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus