Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Betesda-säätiön Palvelukoti Hopeaan vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kokkia Tarjoamme merkityksellisen ja mielenkiintoisen, Betesda-säätiön arvoihin pohjautuvan työn viihtyisässä työympäristössä. Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Myyrmäen juna-aseman vieressä. Haemme itsenäiseen työhön pystyvää, oma-aloitteista ja kokenutta Kokkia. Sinulla on kokemusta ateriapalvelujen tuottamisesta ja olet koulutukseltasi kokki sekä sinulla on vahva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Betesda-säätiö Y-tunnus 0202453-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Betesda-säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus