Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OLETKO TULOSTAVOITTEINEN TIIMIPELAAJA JA ESIMERKILLINEN HUIPPUMYYJÄ? OTA SHOP MANAGERIN HAASTEELLINEN TYÖ VASTAAN! Shop Managerina olet vastuussa VERO MODA Ideaparkin myymälästämme. Vastaat tuloksesta, myynnistä sekä sen henkilökunnasta kokonaisuudessaan. Olet jatkuvasti tietoinen tavoitteista, innovatiivinen ja ryhdyt aktiivisesti toimiin myynnin edistämiseksi. Shop Managerina Sinulla on oltava erinomainen tuotetuntemus sekä hyvät esimiestaidot. Olet etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Lempäälä määräaikainen Lempäälä kauppiaat ja myymälänhoito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bestseller Retail Finland Oy Y-tunnus 0809739-6 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Bestseller Retail Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus