Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

OLETKO TULOSTAVOITTEINEN TIIMIPELAAJA JA ESIMERKILLINEN HUIPPUMYYJÄ? OTA SHOP MANAGERIN HAASTEELLINEN TYÖ VASTAAN!

Shop Managerina olet vastuussa VERO MODA Ideaparkin myymälästämme. Vastaat tuloksesta, myynnistä sekä sen henkilökunnasta kokonaisuudessaan.

Olet jatkuvasti tietoinen tavoitteista, innovatiivinen ja ryhdyt aktiivisesti toimiin myynnin edistämiseksi. Shop Managerina Sinulla on oltava erinomainen tuotetuntemus sekä hyvät esimiestaidot.

Olet etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä (väh. 1 vuotta ketjuliikkeen esimiehenä). Vaatealan kokemus luetaan eduksesi. Osaat innostaa ja olla esimerkkinä muille
tiimin jäsenille. Olet tottunut työskentelemään myyntilukujen, raporttien ja tavoitteiden kanssa ja tiedät millaisia toimia myyntitavoitteisiin pääseminen edellyttää. Työssäsi tarvitset englannin suullista ja kirjallista hallintaa sekä hieman atk-taitoja.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja trendikkään kokopäivätyön (37,5h/vko). Lisäksi saat ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen ja loistavan näköalapaikan muodin parista. Työvuorot tulevat olemaan
kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Työ alkaa heti sopivan löydyttyä tehtävään. Työtehtävä on määräaikainen 30.9.2017 asti.

Bestseller Retail Finland Oy on nopeasti kasvava muotialan vähittäismyynti yritys. Bestseller Retail myy vaatteita ja asusteita trenditietoisille nuorekkaille aikuisille, nuorille sekä lapsille. Bestseller Retailin myymälöissä tuotemerkkejä ovat; Vero Moda, ONLY, Name It, Pieces, OBJECT sekä Jack&Jones.

Web-osoite: http://www.bestseller.com Työnantaja: Bestseller Retail Finland Oy Sijainti: VERO MODA, KAUPPAKESKUS IDEAPARK, 37570 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuussa Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: VERO MODA, KAUPPAKESKUS IDEAPARK, 37570 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Bestseller Retail Finland Oy Y-tunnus 0809739-6 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

44 308 991 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

-4 506 462 € -330 %

Henkilöstö

533 50

Liikevoitto-%

-10 % -233 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Bestseller Retail Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa VERO MODA, KAUPPAKESKUS IDEAPARK, 37570 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa