Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OLETKO TULOSTAVOITTEINEN TIIMIPELAAJA JA ESIMERKILLINEN HUIPPUMYYJÄ? OTA SHOP MANAGERIN HAASTEELLINEN TYÖ VASTAAN! Shop Managerina olet vastuussa VERO MODA Ideaparkin myymälästämme. Vastaat tuloksesta, myynnistä sekä sen henkilökunnasta kokonaisuudessaan. Olet jatkuvasti tietoinen tavoitteista, innovatiivinen ja ryhdyt aktiivisesti toimiin myynnin edistämiseksi. Shop Managerina Sinulla on oltava erinomainen tuotetuntemus sekä hyvät esimiestaidot. Olet etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lempäälä kauppiaat ja myymälänhoito Lempäälä määräaikainen Lempäälä päällikkötason positiot kauppiaat ja myymälänhoito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bestseller Retail Finland Oy Y-tunnus 0809739-6 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Bestseller Retail Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus