Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Belle Arti maahantuo ja myy laadukkaita italialaisia sisä- ja ulkopinnoitteita. Omistajilla on tuotteiden käytöstä kymmenien vuosien kansainvälinen kokemus ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2009. Haemme osa-aikaista toimistotyöntekijää myyntiin ja laskutukseen Turun toimipisteelle. Työtä on aluksi n. 25/h viikossa (sis. lauantaivuoroja), ja jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen sopimukseen. Työhön sisältyy mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi belle arti Y-tunnus 2294314-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Belle Arti Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus