Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Belle Arti maahantuo ja myy laadukkaita italialaisia sisä- ja ulkopinnoitteita. Omistajilla on tuotteiden käytöstä kymmenien vuosien kansainvälinen kokemus ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2009.

Haemme osa-aikaista toimistotyöntekijää myyntiin ja laskutukseen Turun toimipisteelle. Työtä on aluksi n. 25/h viikossa (sis. lauantaivuoroja), ja jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen sopimukseen. Työhön sisältyy mm. asiakaspalvelu näyttelytilassamme, asiakaskyselyihin vastaaminen ja myyntitarjousten tekeminen sekä laskutus ja reskontran hoito, ym. toimiston tehtävät. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, matemaattis-loogista ajattelua sekä kykyä omaksua uusia asioita. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Henkilön tulee myös pystyä selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Sopivat valmiudet työhön antaa esimerkiksi kaupallisen alan tutkinto. Arvostamme digitaalisia taitoja (sisällön tuottaminen internettiin, kuvien käsittely, jne.), kokemusta toimistotyöstä ja asiakaspalvelusta sekä kiinnostusta design- ja sisustusalaan. Myös italian kielen taito katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tehtävään.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV jo tänään osoitteeseen info@bellearti.fi!

Web-osoite: http://bellearti.fi Työnantaja: Belle Arti Oy Sijainti: Voimakatu 5, 20520 TURKU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: info@bellearti.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voimakatu 5, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi belle arti Y-tunnus 2294314-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Belle Arti Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Voimakatu 5, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa