Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maahantuomme ja myymme laadukkaita italialaisia sisä- ja ulkopinnoitteita sekä asennamme niitä asiakaskohteisiin. Omistajilla on tuotteiden käytöstä kymmenien vuosien kansainvälinen kokemus ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2009. Tuotteemme ovat Suomessa ainutlaatuisia, ja lisääntyvän kysynnän vuoksi haemmekin pinnoiteasentajaa/varastotyöntekijää työskentelemään sekä työmailla että varastollamme Turun toimipisteessä. Yrityksemme kannattavia arvoja ovat luotettavuus ja asiakaslähtöisyys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi belle arti Y-tunnus 2294314-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Belle Arti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus