Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Maahantuomme ja myymme laadukkaita italialaisia sisä- ja ulkopinnoitteita sekä asennamme niitä asiakaskohteisiin. Omistajilla on tuotteiden käytöstä kymmenien vuosien kansainvälinen kokemus ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2009.

Tuotteemme ovat Suomessa ainutlaatuisia, ja lisääntyvän kysynnän vuoksi haemmekin pinnoiteasentajaa/varastotyöntekijää työskentelemään sekä työmailla että varastollamme Turun toimipisteessä. Yrityksemme kannattavia arvoja ovat luotettavuus ja asiakaslähtöisyys niin myynnissä kuin asennuspalvelussa. Odotamme valitulta henkilöltä oma-aloitteisuutta, huolellista työotetta sekä kykyä omaksua uusia asioita. Koska työhön kuuluu olennaisena osana materiaalien ja väriaineiden valmistelu, on hyvä "laskupää" ehdoton edellytys. Aiempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä; oikea asenne ratkaisee, sekä kyky ja valmius tarkkuutta vaativaan, käsillä tehtävään työhön. Koulutamme valitun henkilön tehtäviin. Hyväksi katsotaan B-ajokortti ja italian kielen taito.

Jos sinulta löytyy intoa uusiin haasteisiin laadukkaiden sisustus- ja rakennusmateriaalien parissa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@bellearti.fi.

Web-osoite: http://bellearti.fi Työnantaja: Belle Arti Oy Sijainti: Voimakatu 5, 20540 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: info@bellearti.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voimakatu 5, 20540 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi belle arti Y-tunnus 2294314-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Belle Arti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Voimakatu 5, 20540 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa