Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Face to face -varainhankkija, Oulu

Amnesty International Suomen osasto

90100 - Oulu

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Menestyvässä ketjussamme (12 liikettä pääkaupunki-alueella) vapautumassa loppuvuoden aikana muutama hyvä työpaikka! Äitiyslomalle lähtevien tilalle haemme ammattitaitoisia PARTURI-KAMPAAJIA tai KAMPAAJA-KOSMETOLOGEJA. Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työpaikan, hyvän jatkokoulutuksen sekä mahdollisuuden todella hyviin ansioihin! Työntekijässä arvostamme luotettavuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme alan työkokemusta. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: toimisto@beautyhair.fi. Katso liikkeiden sijainnit nettisivuiltamme: www.beautyhair.fi. Tiedustelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Beautyhair Sirpa Mansner Oy Y-tunnus 1881567-0 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Hair-Business School

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beautyhair Sirpa Mansner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus