Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Oulu

Amnesty International Suomen osasto

90100 - Oulu

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Palveluneuvojia Jämsän, Oriveden ja Ylöjärven konttoreihin

Säästöpankki Sinetti / co MPS

33470 - Ylöjärvi

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Leppävaaran Galleriassa sijaitsevaan menestyvään liikkeeseemme PARTURI-KAMPAAJAA tai KAMPAAJA-KOSMETOLOGIA äitiyslomalle lähtevän tilalle.Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työpaikan, hyvän jatkokoulutuksen sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin! Työntekijässä arvostamme luotettavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä alan työkokemusta.Työsuhde alkaa viimeistään 15.12.16 mutta mahdollisuus aloittaa myös aikaisemmin.Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla:[email protected] Nina Olander 0505254385....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Beautyhair Sirpa Mansner Oy Y-tunnus 1881567-0 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Hair-Business School

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Beautyhair Sirpa Mansner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus