Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BE GROUP OY AB on osa Pohjois-Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta BE Group -konsernia, jonka suurimmat markkina-alueet ovat Ruotsi ja Suomi. BE Group tarjoaa tehokasta jakelua ja lisäarvoa tuovia tuotantopalveluja pääasiassa rakennus- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen. Yhtiöllä on Suomessa yhdeksän myyntiyksikköä ja teräspalvelukeskukset Lahdessa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BE Group Oy Ab Y-tunnus 1544976-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut BE Group Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa