Banner BDO Oy

Työpaikkakuvaus

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista työllistäen yli 67 000 henkilöä 158 maassa. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Suomessa meitä työskentelee maanlaajuisesti 170 asiantuntijaa.

Haluatko osaksi Suomen johtavaa julkishallinnon talouden ja hallinnon palveluiden asiantuntijatiimiä?

Haemme kasvavaan joukkoomme Etelä-Suomen alueelle tilintarkastuksesta kiinnostunutta

TARKASTAJAA

toimimaan monipuolisissa julkishallinnon ja kuntapuolen tarkastustoimeksiannoissa.
Tehtävässä työskentelet asiakasvastuullisen tarkastajan apuna erilaisissa julkishallinnon toimeksiannoissa. Avustat erilaisissa kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan osa-alueiden tarkastamisessa kunnissa ja kuntayhtymissä sekä seurakunnissa. Osallistut myös tarkastuslautakuntien avustamiseen.

Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta työhön, analyyttistä ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä, joustavaa toimintatapaa. Tarkastuskokemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Sinulla on lisäksi halua kehittyä ja oppia tilintarkastuksen ammattilaiseksi.
Sinulta sujuu tiimityöskentely ja kykenet toimimaan hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa myös paineen alaisena. Pidät asiakastyöstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta talousalan korkeakoulutusta (KTM, HTM, AMK, valmis tai viittä vaille) sekä osaamista Ms Office -työkaluista (Excel, Word). Ruotsin kielen taito on eduksi.
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön. Tuemme henkilöstömme osaamisen kehittämistä sekä tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kattavat palvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 22.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)bdo.fi. Merkitse viestisi aiheeksi “Tarkastaja”.
Lisätietoja antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Eeva Koivula p 040 5098569. Lue lisää osoitteesta: www.bdo.fi/avoimet-tyopaikat

Työnantaja: BDO Oy Sijainti: Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 04.01.2017 Haku päättyy: 22.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi BDO Oy Y-tunnus 1893593-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 966 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

1 077 000 € -4 %

Henkilöstö

43 6

Liikevoitto-%

14 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Tarkastaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.01.2017 ja sen on julkaissut BDO Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .