Ilmoitus jätetty 04.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista työllistäen yli 67 000 henkilöä 158 maassa. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Suomessa meitä työskentelee maanlaajuisesti 170 asiantuntijaa. Haluatko osaksi Suomen johtavaa julkishallinnon talouden ja hallinnon palveluiden asiantuntijatiimiä? Haemme kasvavaan joukkoomme Etelä-Suomen alueelle tilintarkastuksesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BDO Oy Y-tunnus 1893593-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Tämä työpaikka, Tarkastaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.01.2017 ja sen on julkaissut BDO Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus