Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Bayer Oy:n tuotantolaitoksen laadunvarmistukseen Turkuun määräaikaiseen tehtävään joulukuun loppuun 2017 asti Laadunvarmistusfarmaseuttia tai -proviisoria Tehtäväsi ja vastuualueesi - Tehtäväsi on tuotantoerien erädokumentaation arviointi. - Lisäksi olet vahvasti mukana selvitys- ja kehitysprojekteissa. - Tehtäväsi kuuluvat erien arviointiprosessiin, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä QP:n (Qualified Person) ja tuotannon työnjohtajien kanssa. - Tarjoat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Turku farmasia ja lääketeollisuus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bayer Oy Y-tunnus 1703777-4 Toimiala Lääkkeiden ja muiden lääkevalmisteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvarmistusfarmaseutti tai -proviisori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Bayer Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus