Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme Bayer Oy:n tuotantolaitoksen laadunvarmistukseen Turkuun määräaikaiseen tehtävään joulukuun loppuun 2017 asti

Laadunvarmistusfarmaseuttia tai -proviisoria

Tehtäväsi ja vastuualueesi
- Tehtäväsi on tuotantoerien erädokumentaation arviointi.
- Lisäksi olet vahvasti mukana selvitys- ja kehitysprojekteissa.
- Tehtäväsi kuuluvat erien arviointiprosessiin, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä QP:n (Qualified Person) ja tuotannon työnjohtajien kanssa.
- Tarjoat myös GMP (Good Manufacturing Practices) -tukea tuotannolle ja muille sidosryhmille.
- Osallistut toiminnan jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Sinä
- Edellytämme farmaseutin/proviisorin tutkintoa tai muuta tehtävään valmiuden antavaa koulutusta sekä työkokemusta lääketeollisuudesta. Valmiuksista pätevöityä QP-tehtävään on hyötyä tehtävässä.
- Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Tehtävä edellyttää sinulta sekä kykyä itsenäiseen työhön että yhteistyökykyä.
- Hahmotat hyvin asiakokonaisuuksia ja syy-yhteyksiä, sillä oma vastuualueesi kytkeytyy laajempaan toimintaprosessiin.
- Sinulla on luonteva, sujuva ja vuorovaikutteinen tapa esittää asiasi suomen kielellä. Sujuvasta englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävässä.
- Puhdastilatuntemus ja SAP-tietojärjestelmäosaaminen ovat eduksi tehtävässä. Hallitset myös yleisimmät MS Office - sovellukset.

Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa noin 800 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Web-osoite: http://www.bayer.fi Työnantaja: Bayer Oy Sijainti: Pansiontie 47, 20210 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Matilainen, to 20.10. ja ti 25.10. klo 12-13, puh. 020 785 2327. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pansiontie 47, 20210 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Bayer Oy Y-tunnus 1703777-4 Toimiala Lääkkeiden ja muiden lääkevalmisteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

731 914 410 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

518 286 260 € 1 %

Henkilöstö

744 1

Liikevoitto-%

71 % -1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvarmistusfarmaseutti tai -proviisori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Bayer Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Pansiontie 47, 20210 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa