Ilmoitus jätetty 02.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI OSASTOILLE Espoon tavarataloomme. Työ alkaa osastosta riippuen alkuvuodesta, tai keväällä 2017 ja jatkuu kevään / kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Edellytämme hakijoilta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kaupan alan tehtävistä, asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä myytävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo kausityö Espoo kesätyö Espoo myyjät ja kassahenkilöt kausityö kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bauhaus Y-tunnus 1580679-5

Tämä työpaikka, Sesonkityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.01.2017 ja sen on julkaissut Bauhaus & Co Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.02.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus