Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

BASF on maailman johtava kemianyritys. Sen tuotevalikoimaan kuuluu niin peruskemikaaleja, muoviteollisuuden tuotteita ja erikoiskemikaaleja, paperikemikaaleja, hienokemikaaleja kuin öljytuotteita ja kaasua. Luotettavana kumppanina BASF edistää asiakkaidensa menestystä käytännössä kaikilla teollisuudenaloilla. BASF:n liikevaihto oli vuonna 2015 noin 70 miljardia euroa, ja vuoden lopussa sen palveluksessa oli yli 112 000 työntekijää.

Haemme nyt BASF Oy:n Helsingin toimipisteeseen

HR ASSISTENTTIA

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa. Olet merkittävässä roolissa yhteyshenkilönä ulkoistetun palkkahallinnon suuntaan: toimitat palkkoihin liittyvät materiaalit aikataulun mukaisesti, varmistat palkkojen oikeellisuuden ja niihin liittyvät talouden kirjaukset. Tehtäviisi kuuluu erilaisia työsuhteen elinkaareen liittyviä tehtäviä kuten dokumenttien hallinnointia, HR-järjestelmien ylläpitoa sekä henkilöstöetujen ja työterveyshuollon koordinointia. Avustat erilaisissa HR-projekteissa kuten rekrytoinneissa, kehityskeskustelujen läpiviennissä ja henkilöstötutkimuksen jalkauttamisessa sekä laadit erilaisia raportteja HR:n ja esimiesten tarpeisiin. Järjestät myös erilaisia henkilöstötilaisuuksia, kuten tyky-tapahtumia ja juhlia. Toimit matkalaskuohjelman pääkäyttäjän ja matkalaskujen käsittelijän sijaisena.

Menestyt tässä tehtävässä, kun:
- olet kerryttänyt muutaman vuoden verran kokemusta henkilöstöhallinnosta
- olet työotteeltasi palveluhenkinen, luotettava ja itsenäinen
- pärjäät hyvin erilaisten järjestelmien ja MS Office -ohjelmien kanssa
- pystyt tarkkaan ja järjestelmälliseen työskentelyyn
- puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia

Tehtävässä on eduksi myös perusymmärrys palkanlaskennan prosesseista ja työehtosopimuksista, olet aiemmin toiminut kenties palkanlaskennan yhteyshenkilönä. Arvostamme lisäksi tuntemusta SAP HR- ja Sympa -järjestelmistä.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Saat myös kansainvälisen organisaation ammattilaisten tuen ja mukavan paikallisen työporukan. Työpaikkasi sijaitsee hyvällä sijainnilla Helsingin Ruoholahdessa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja kestää noin vuoden.

Teemme tämän rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Virvo Oy:n kanssa. Täytä hakemus palkkatoiveineen 25.10. mennessä nettisivujen kautta osoitteessa http://www.virvo.fi/tyopaikat.html. Lisätietoja tehtävästä antaa Virvon HR Advisor Tuuli Hämäläinen (puh. 050 307 3273 tai tuuli.hamalainen@virvo.fi).

Työnantaja: BASF Oy Sijainti: Tammasaarenkatu 3, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Virvon HR Advisor Tuuli Hämäläinen (puh. 050 307 3273 tai tuuli.hamalainen@virvo.fi). Hakemukset: http://www.virvo.fi/tyopaikat.html Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tammasaarenkatu 3, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi BASF Oy Y-tunnus 0573126-7 Toimiala Peruskemikaalien, lannoitteiden yms. tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Master Builders, BASF Construction Chemicals, Ciba Finland, Latexia SB, Latexia Suomi, Norlatex, Ciba Specialty Chemicals Finland, Allied Colloids

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

73 015 000 € -17 %

Liiketoiminnan tulos

-1 240 000 € 47 %

Henkilöstö

107 0

Liikevoitto-%

-2 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut BASF Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tammasaarenkatu 3, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa