Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Työllisty Elisalle!

Kasvutavoitteiden myötä etsimme lisää huipputyyppejä Elisan yritysmyynnin yksikköön Tampereen keskustaan, kokopäiväiseen (37,5 h/vko) työsuhteeseen.

Työssäsi kontaktoit puhelimitse uusia ja jo olemassa olevia Elisan yritysasiakkaita ja tarjoat heille parhaat mahdolliset tuotteet Elisan tuote- ja palveluvalikoimasta. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä yritys- tai kuluttajamyynnin parissa, mutta voit olla myös urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai esimerkiksi alan vaihtaja. Tässä työssä persoona ja asenne ratkaisevat! Meille on tärkeintä, että haluat aidosti oppia laadukkaaseen ja tulokselliseen myyntityöhön asiakaslähtöisyyttä unohtamatta. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne ja ehkä myös hieman pilkettä silmäkulmassa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyvät tietotekniset perusvalmiudet ja kiinnostus tietoliikennealaa kohtaan tukevat sinua työssäsi, mutta alan aiempi tuntemus ei ole välttämätöntä.

Elisan yritysmyynnissä työllistyt aluksi 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus vakinaistua. Elisalla on moderni, jatkuvasti kehittyvä työympäristö, jossa on nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen. Tulet osaksi työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja työskennellään hyvällä, ahkeralla asenteella. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle:
  • Kiinteän ICT-tessin mukaisen kuukausipalkan ja Elisan kannustavan bonusmallin, jonka avulla pystyt vaikuttamaan omaan tulotasoosi.
  • Säännöllisen työn maanantaista perjantaihin klo 8-16.
  • Kattavan ja laadukkaan koulutuksen uuteen työtehtävääsi, lisäksi lupaamme tukea kehittymistäsi työtehtävissäsi lisäkoulutuksen ja valmentamisen avulla.
  • Loistavan tiimin tuen, joka on aina valmis auttamaan sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Työntekijöidemme fiiliksiä työstä:
  • Parasta työssä on ollut ehdottomasti hyvät työkaverit. Apua saa aina kun tarvitsee eikä tarvitse yksin miettiä miten pitäisi toimia.
  • Asiakkaissa parasta on monipuolisuus: jokainen puhelu on erilainen kun asiakkaita on niin erilaisia.
  • Työhön on päässyt nopeasti mukaan ja ensimmäiset myyntionnistumisetkin on tullut jo ensimmäisen viikon aikana!

Oletko valmis ottamaan myynnillisen haasteen vastaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme huipputyyppi!

Työt alkavat 31.10. Jätäthän hakemuksen tehtävään viipymättä, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valituista henkilöistä teetetään henkilöturvallisuus- ja luottotietoselvitys, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiimme, niin kerromme lisää!

Edellytykset työnsaannille
  • sujuva suomen kieli
Työnantaja: Barona Sijainti: Tampere Hakemukset: https://o2.barona.fi/yritysmyyja_-elisa-oyj-580476df0a7b54087734fd76 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yritysmyyjä, Elisa Oyj, on ilmoitettu Barona -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa