Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Stora Enso Imatran tehtaat hakee vara-/vuorotyönjohtajia määräaikaiseen/vakinaiseen työsuhteeseen kartonki- ja sellutehtaille.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Tavoitteenamme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 10,0 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman arvopaperipörsseissä.

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Stora Enso Imatran tehtaat hakee vara-/vuorotyönjohtajia määräaikaiseen/vakinaiseen työsuhteeseen kartonki- ja sellutehtaille.

Vuorotyönjohtajan tehtäviin kuuluvat tuotannon työnjohtaminen vuorossaan, tuotantoaikatauluista huolehtiminen, osallistuminen kehityshankkeisiin sekä toiminta- ja laatujärjestelmien mukaisten toimintojen valvominen. Huolehdit myös käyttäjäkunnossapidosta ja yhteistyöstä kunnossapito-organisaation kanssa sekä henkilöstöresurssien varmistamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä linjaorganisaation kanssa. Vastaat johdettavanasi olevassa vuorossa turvallisuudesta, suunniteltujen lopputuotteiden valmistuksesta ja henkilöstön monitaitoisuuden kehittämisestä. Vuorotyönjohtaja raportoi käyttöinsinöörille tai -päällikölle.

Edellytämme
  • ammattikorkeakoulutasoista, tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta paperin ja/tai kartongin valmistuksesta tai kartongin muovipäällystyksestä tai sellun valmistuksesta ja energiatuotannosta
  • MS-ohjelmien ja SAP-ohjelman hallintaa
  • hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja
  • ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä
  • itsenäistä ja vastuullista otetta annetuissa tehtävissä
  • kehityshakuisuutta ja paineensietokykyä
  • englannin kielen taito luetaan eduksi

Kokemus kunnossapidosta ja esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja kartonkitehtaan paikoista: Tero Karvinen, käyttöpäällikkö tel. +358 400 533 085 tai e-mail: tero.karvinen@storaenso.com, Toni Tahvanainen, tuotantopäällikkö tel. +358 40 7779533 tai toni.tahvanainen@storaenso.com, Miia Sippus, käyttöpäällikkö +358 40 5125936 tai miia.sippus@storaenso.com.

Lisätietoja sellutehtaan paikoista: Timo Tidenberg, tuotantopäällikkö, tel. +358 40 8237602 tai e-mail:timo.tidenberg@storaenso.com.

Jätä hakemuksesi ja CV sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 4.11.2016 mennessä.

Työnantaja: Barona Sijainti: Imatra Hakemukset: http://www.storaenso.com/careers Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Imatra

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotyönjohtajia, on ilmoitettu Barona -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra , osoitteessa Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 268 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa