Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Banner Barona

Työpaikkakuvaus

Haemme suomalaiselle teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistuneelle asiakasyrityksellemme Vantaalle varastotyöntekijöitä

Työt alkavat 8kk määräaikaisella työsopimuksella, mutta työssään hyvin pärjääville on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssä pääset itsenäisessä roolissa hoitamaan ison teräsvaraston päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten terästuotteiden sahausta ja keräilyä, sekä purku- ja lastaustöitä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Työntekijänä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Hoidat annetut työtehtävät ripeästi ja tarkasti. Pystyt työskentelemään itsenäisessä roolissa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen metalliteollisuudesta, siltanosturin käytöstä ja trukilla ajamisesta. Asiakasyrityksemme kuitenkin kouluttaa uuden työntekijän työtehtäviinsä, joten tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen, [email protected]

Mikäli sinua kiinnostaa pitkäaikaiset työt vakavaraisessa Suomalaisessa perheyrityksessä mukavassa ja rennossa työporukassa, laitathan hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä terästukkurille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus