Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa oma-aloitteisia tekijöitä varaston monipuolisiin tehtäviin, monissa erilaisissa työsuhteissa.ETSIMME REIPPAITA JA OMA-ALOITTEISIA HENKILÖITÄ ERILAISIIN VARASTOTEHTÄVIIN!Oletko kiinnostunut urasta logistiikan parissa tai vaikka vain osa-aikaisista töistä loppuvuoden ja kevään ajalle?Haemme asiakkaillemme logistiikkakeskuksiin Hämeenlinnaan ja lähialueille luotettavia, motivoituneita varastotyöntekijöitä useisiin erilaisiin työsuhteisiin, pääosin vuorotyöhön.Työtehtävät koostuvat vastaanoton tehtävistä, asiakastilausten keräyksestä, lavojen ja rullakoiden pakkaamisesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Hämeenkoski varastoalan tehtävät Pälkäne varastoalan tehtävät Urjala varastoalan tehtävät Valkeakoski varastoalan tehtävät Kärkölä varastoalan tehtävät Hattula varastoalan tehtävät Hausjärvi varastoalan tehtävät Hämeenlinna varastoalan tehtävät Janakkala varastoalan tehtävät Loppi varastoalan tehtävät Tammela varastoalan tehtävät Akaa varastoalan tehtävät Asikkala varastoalan tehtävät Padasjoki varastoalan tehtävät Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus