Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa oma-aloitteisia tekijöitä varaston monipuolisiin tehtäviin, monissa erilaisissa työsuhteissa.ETSIMME REIPPAITA JA OMA-ALOITTEISIA HENKILÖITÄ ERILAISIIN VARASTOTEHTÄVIIN!Oletko kiinnostunut urasta logistiikan parissa tai vaikka vain osa-aikaisista töistä loppuvuoden ja kevään ajalle?Haemme asiakkaillemme logistiikkakeskuksiin Hämeenlinnaan ja lähialueille luotettavia, motivoituneita varastotyöntekijöitä useisiin erilaisiin työsuhteisiin, pääosin vuorotyöhön.Työtehtävät koostuvat vastaanoton tehtävistä, asiakastilausten keräyksestä, lavojen ja rullakoiden pakkaamisesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Hämeenkoski varastoalan tehtävät Pälkäne varastoalan tehtävät Urjala varastoalan tehtävät Valkeakoski varastoalan tehtävät Kärkölä varastoalan tehtävät Hattula varastoalan tehtävät Hausjärvi varastoalan tehtävät Hämeenlinna varastoalan tehtävät Janakkala varastoalan tehtävät Loppi varastoalan tehtävät Tammela varastoalan tehtävät Akaa varastoalan tehtävät Asikkala varastoalan tehtävät Padasjoki varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 313 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus