Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla aiempaa varastokokemusta? Onko vastapainotrukin käyttö tuttua? Kiinnostaako kokoaikainen varastotyö modernissa ympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijöitä moderniin ja osittain automatisoituun varastoon. Työtehtävät koostuvat pääosin tuotteiden pakkaamisesta ja keräilystä kuljetuslaatikoihin, sekä vastaanoton ja lähettämön erilaisista työvaiheista. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Työssä on mahdollisuus heti ja toivomme, että työhön pystytään sitoutumaan ainakin ensi kesän loppuun saakka.

Hakemamme henkilöt ovat reippaita, ahkeria ja fyysiseen työhön kykeneviä työntekijöitä, sekä luonteeltaan omatoimisia ja luotettavia tiimipelaajia. Toivomme hakijoilta myös aiempaa varastokokemusta ja ymmärrystä perus varastotehtävistä. Vastapainotrukinajotaito katsotaan hakijalle myös merkittäväksi eduksi, mutta ei ole täysin välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen asenne sekä aito halu ja motivaatio tehdä tällaista työtä.

Mikäli kiinnostuit ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille viipymättä. Haastatteluja käydään jo hakuajan aikana ja paikat täytetään kun sopivat henkilöt löytyvät.

Edellytykset työnsaannille
  • Mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä
  • Aiempi kokemus varastotyöstä
Eduksi luettavat asiat
  • Vastapainotrukinajotaito
  • Mahdollisuus sitoutua työhön pitkäkestoisesti

Työnantaja: Barona Sijainti: Tuusula Hakemukset: https://o2.barona.fi/varastotyontekija-moderniin-logistiikkakeskukseen-57fddd200a7b5408773371d4 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuusula

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä moderniin logistiikkakeskukseen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa