Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostavatko varastotyöt Helsingin keskustan tuntumassa?Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustan läheisyyteen asiallisia, reippaita ja oma-aloitteellisia varastotyöntekijöitä tammikuun loppuun asti kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töiden jatkumisesta voidaan keskustella joulukuun aikana. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia varastotehtäviä kuten keräämistä, pakkaamista, lavojen siirtelyä, tavaroiden vastaanottamista ja lähetysten tarkistamista. Työnkuvaan pääsee itse vaikuttamaan kokemuksen ja motivaation mukaan.Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo varastoalan tehtävät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä Helsingin keskustaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus