Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä kesätöihin Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostavatko varastotyöt Helsingin keskustan tuntumassa?Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustan läheisyyteen asiallisia, reippaita ja oma-aloitteellisia varastotyöntekijöitä tammikuun loppuun asti kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töiden jatkumisesta voidaan keskustella joulukuun aikana. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia varastotehtäviä kuten keräämistä, pakkaamista, lavojen siirtelyä, tavaroiden vastaanottamista ja lähetysten tarkistamista. Työnkuvaan pääsee itse vaikuttamaan kokemuksen ja motivaation mukaan.Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä Helsingin keskustaan, on ilmoitettu Barona -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus