Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Viihtyisitkö työpäiväsi iloisessa työporukassa asiakkaille ammattimaista asiakaspalvelua tarjoten? Tahdotko myös kehittyä myynnin osaajaksi? Tämä kaikki on mahdollista lämminhenkisessä Kuusamon toimipisteessämme Kirkkotiellä!Etsimme lisää vahvistuksia vakituisiin työsuhteisiin edelleen kasvavaan baronalaiseen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisöömme Kuusamoon. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Posio myyjät ja kassahenkilöt Kuusamo myyjät ja kassahenkilöt Taivalkoski myyjät ja kassahenkilöt Salla myyjät ja kassahenkilöt Posio myyjät ja kassahenkilöt Kuusamo myyjät ja kassahenkilöt Taivalkoski myyjät ja kassahenkilöt Salla asiakasneuvonta Posio asiakasneuvonta Kuusamo asiakasneuvonta Taivalkoski asiakasneuvonta Salla myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Posio Kuusamo Taivalkoski Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakituisia asiakaspalveluosaajia Kuusamon tiimiimme, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa