Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Viihtyisitkö työpäiväsi iloisessa työporukassa asiakkaille ammattimaista asiakaspalvelua tarjoten?

Tahdotko myös kehittyä myynnin osaajaksi? Tämä kaikki on mahdollista lämminhenkisessä Kuusamon toimipisteessämme Kirkkotiellä!

Etsimme lisää vahvistuksia vakituisiin työsuhteisiin edelleen kasvavaan baronalaiseen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisöömme Kuusamoon. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Haemme uusia kokoaikaisia asiakaspalvelun osaajia osaksi tiimiämme, joka tarjoaa puhelinpalvelua kotimaisen operaattorin henkilöasiakkaille. Toimenkuva painottuu puhelinasiakaspalveluun, mutta sisältää ajoittain myös chat-kanavan käyttöä asiakaspalvelussa, molempiin koulutetaan työn alkaessa. Tehtävässä vastaat asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, pyrit löytämään kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun, sekä kartoittamaan ja tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Lisämyynnit ovat oleellinen osa työtä ja näiden avulla mahdollisuus myös tienata myyntibonuksia.

Olenko oikea henkilö tehtävään?

Aiempi kokemus telealalta tai asiakaspalvelusta nähdään etuna, mutta sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis ammattilainen. Perehdytämme sinut työtehtäviin, ja työskentelet osaavan tiimin tukemana. Tärkeintä on se, että olet näppärä tietokoneenkäyttäjä, innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinua motivoi ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, tulet pärjäämään tehtävässä mainiosti!

Mitä, missä, milloin?

Älä epäröi pitkään, vaan tartu tuumasta toimeen! Haastattelut aloitetaan heti sopivien henkilöiden löytyessä. Hakemuksen voi jättää 26.10.2016 asti.

Toimipisteemme sijaitsee Kuusamon keskustan tuntumassa, idyllisessä ympäristössä. Työt alkavat tuleviin tehtäviin perehdyttävällä koulutuksella 7.11. tai sopimuksen mukaan. Toimipisteemme palvelee maanantaista sunnuntaihin klo 06-24 aikavälillä työvuorojen kuitenkin painottuessa maanantaista lauantaihin klo 8-20 välille.

Miksi Baronalle?

Iloinen ja alati kasvava, noin 80 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme Kuusamossa tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön. Kuusamon henkilöstöltämme kysyttäessä TOP 3 parasta asiaa Baronalla työskentelyssä ovat:
  • Kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri
  • Työn sisältö ja työn luonne
  • Luotettava työnantaja

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Tsekkaa vloggaaja MaailmanMatkaaja-Timon video toimipisteestämme sekä työntekijöidemme ajatuksista Kuusamossa työskentelystä asiakaspalvelukeskustemme nettisivuilta: http://www.servicecube.fi/ura/sijainnit

Yhteystiedot

Haluatko tietää lisää, askarruttaako jokin käytännön asia? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Palvelupäällikkö Pirjo Rontti vastaa tiedusteluihin arkisin klo 9.30-11: pirjo.rontti@barona.fi / p. 0405507033

Työnantaja: Barona Sijainti: Kuusamo Hakemukset: https://o2.barona.fi/vakituisia-asiakaspalveluosaajia-kuusamon-tiimiimme-57fe40e70a7b54087733ac52 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuusamo

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakituisia asiakaspalveluosaajia Kuusamon tiimiimme, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo , osoitteessa Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 259 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa