Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin Kymenlaakson alueella.Työtehtävät ovat mm. erilaisia teollisuuden kokoonpano- ja asennustöitä. Tehtäviin ei vaadita erityisosaamista, mutta nikkarointitaidot ovat hyödyksi tehtävissä. Jotkin työtehtävät ovat fyysisesti raskaita. Työssä pärjää siis hyvällä fysiikalla, asenteella ja motivaatiolla. Työpaikat sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa. Työsuhteet vaihtelevat noin kuukaudesta pidempiin määräaikaisuuksiin.Haethan tehtäviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kotka Kouvola Pyhtää Hamina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 279 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus