Duunitori suosittelee
Web developer

Intopalo

Tampere

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Banner Barona

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin Kymenlaakson alueella.

Työtehtävät ovat mm. erilaisia teollisuuden kokoonpano- ja asennustöitä. Tehtäviin ei vaadita erityisosaamista, mutta nikkarointitaidot ovat hyödyksi tehtävissä. Jotkin työtehtävät ovat fyysisesti raskaita. Työssä pärjää siis hyvällä fysiikalla, asenteella ja motivaatiolla. Työpaikat sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa. Työsuhteet vaihtelevat noin kuukaudesta pidempiin määräaikaisuuksiin.

Haethan tehtäviin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä antaa Katri Hyppänen p. 0504399785 arkisin klo 8-16.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotka

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin, on ilmoitettu Barona -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus