Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

DNA hakee vahvistusta myyntitiimiinsä. Myyjänä DNA puhelinpalvelussa huolehdit nykyisistä asiakkaista sekä kasvatat tyytyväisten DNA-asiakkaiden määrää. Työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa.

Sinustako vahvistus DNA myyntitiimiin?

Myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin. Meillä saa myyntiä tehdä omana itsenään ja omilla vahvuuksillaan. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä ja esimiesten ja tiimin tuki antavat sinulle mahdollisuuden menestyä monipuolisessa ja vaihtelevassa myyntityössä. Tehtävässä ansaitset työkokemusta, josta on takuuvarmasti hyötyä urallasi.

Myyjänä DNA puhelinpalvelussa tarjoat asiakkaalle kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, hankit uusia asiakkaita ja pidät huolta nykyasiakkaista. Kauppaa teet DNA:n monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta, tv palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti, ohjaamme läpi haasteiden ja kehitämme osaamistasi jatkuvilla koulutuksilla. Menestyminen DNA:lla tuo sinulle mahdollisuuksia edetä urallasi. Kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus hankkia kaupallinen tutkinto oppisopimuksella työnohessa. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen ja ilmapiiri on rento sekä myynnillinen.

Työtä kuvaavat hyvin työntekijöidemme kommentit työstä:
  • Monipuolista puhelinmyyntityötä ja huippuasiakkaat!
  • Tämä on Suomen paras puhelinmyyntiduuni. Hyvä yritys, hyvät tuotteet ja nuorekkaat asiakkaat. Myynnistä saa hyvät palkkiot.
  • Alkuun saattaa tuntua raskaalta, mutta kun hommaan pääsee kiinni, se vie mennessään. En vaihtaisi!
  • Työ kehittyy tekijän mukana ja vastuuta saa onnistumisten kautta. DNA:lla muutenkin hyvät etenemismahdollisuudet.
  • Töissä on niin kivaa, ettei aina tajua edes olevansa töissä.

Työtä tehdään 30 tuntia viikossa, 6 tunnin vuoroissa, arkisin 8.45 - 20.30 välillä, aamu- ja iltavuoroissa, pääsääntöisin vuoroviikoin sekä satunnaisesti lauantaisin 10.00 - 16.00. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan 10,65€/ tunnilta. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, keskituntiansio yli 2 kuukautta talossa olleilla on yli 15 e/h.

Työnantaja: Barona Sijainti: Kajaani Sotkamo Paltamo Hyrynsalmi DNA Kauppa Oy Hakemukset: https://o2.barona.fi/dna-palvelumyyja--kajaani-57f3664ea821790283723793 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kajaani Sotkamo Paltamo Hyrynsalmi DNA Kauppa Oy

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DNA PALVELUMYYJÄ KAJAANI, on ilmoitettu Barona -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kajaani Sotkamo Paltamo Hyrynsalmi DNA Kauppa Oy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa