Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla kokemusta elintarvikealalta? Kiinnostaako tuotekehitys- ja laadunvalvontaprojektit?

Haemme Meira Oy:lle Helsingin Alppilaan tuotekehitystiimiin koordinaattoria projektiluonteiseen työsuhteeseen. Hyvin tehtävässä suoriutuvalle voi olla mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen, mutta ainakin alkuun työsuhde olisi määräaikainen.

Työtehtävät koostuvat enimmäkseen datan keräämisestä, projektin ohjaamisesta ja valonnasta, koeajojen suorittamisesta sekä laadun seuraamisesta. Työssä tehdään aktiivisesti yhteistyötä osto- ja tuotanto-osastojen kanssa, tiimityöskentelytaidot sekä taipumus omaksua kokonaisuuksia nopeasti ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämisen kannalta. Työtä tehdään joustavasti arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta elintarvikealalta sekä alalle soveltuvaa tutkintoa (esim. insinööri, laborantti, ETM yms.). Arvostamme hakijoissa erityisesti aikaansaavaa ja oma-aloitteista asennetta, nopeaa oppimiskykyä sekä intoa ja paloa elintarvikealaa kohtaan.

Tässä siis mahtava näytön paikka nälkäiselle ja ahkeralle elintarvikealan osaajalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen meille mahdollisimman pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille
  • Aiempi kokemus elintarvikealalta
  • Soveltuva elintarvikealan tutkinto

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/tuotekehityskoordinaattori-57fe39590a7b54087733aa2b Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekehityskoordinaattori, on ilmoitettu Barona -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa