Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Oletko työuralla kokenut konkari tai vastavalmistunut näytön paikkaa etsivä tulevaisuuden toivo? Oli taustasi mikä hyvänsä olet juuri oikea hakija, jos asenteesi on huippuluokkaa!

Haemme asiakasyrityksillemme hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään kasaus- tai laadunvalvontatehtäviä, kokoonpanotöitä tai pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtäviä. Töitä tehdään 3-vuorossa ja työsuhde on määräaikainen. Menestyksekkään työjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus myös jatkoon.

Olet motivoitunut hakija, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Näihin töihin olet hyvä hakija, olit sitten välivuotta viettämässä, kokenut konkari tai sopivaa näytön paikkaa työuralla etsivä kaveri, kunhan asenteesi ja motivaatiosi ovat huippuluokkaa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan asiakasyrityksissämme. Laitathan siis hakemuksesi pikimmiten tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/tuotantotyontekijoita-vuorotoihin-paakaupunkiseudulle-5805de9d0a7b54087735b4e3 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä vuorotöihin pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 257 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa