Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen Etelä-Pohjanmaan alueelleTyötehtävät ovat monipuolisia teollisuuden töitä, kuten kokoonpanoa ja osavalmistusta sekä asennus- ja viimeistelytöitä. Hakijoilta edellytämme vuorotyövalmiutta.Aiempi tuotannollinen työkokemus ja ammatillinen koulutus teollisuuden tehtäviin luetaan eduksesi.Hakijoilta edellytämme: reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon tarkkuutta, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä valmiutta uuden oppimiseen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kerryttää työkokemusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ilmajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jalasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kurikka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Seinäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kihniö tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parkano tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Jalasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 310 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus