Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut tuotantotyöntekijätehtävistä? Etsitkö työpaikkaa pääkaupunkiseudulta? Jos vastauksesi on kyllä, olet oikea henkilö hakemaan tätä tehtävää.

Haemme asiakasyrityksillemme tuotantotyöntekijöitä erilaisiin tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin. Työtehtävät voivat koostua joko kasaus- tai laadunvalvontatehtävistä, kokoonpanotöistä tai pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtävistä. Työsuhde on määräaikainen. Hyvin työssään menestyvällä on mahdollisuus jatkoon.

Ideaalihakijamme on motivoitunut, tarkka ja oma-aloitteinen henkilö, joka etsii itselleen työtehtävää teollisuusympäristöstä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää lisäksi positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilla on hyvä olla valmius tehdä vuorotöitä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Tämä työtehtävä soveltuu mainiosti niin välivuottaan pitäville tai vastavalmistuneille henkilöille kuin kokeneemmillekin työntekijöille.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://o2.barona.fi/tuotantotyontekijoita-paakaupunkiseudulle--57e36b9a01f83a407dcad01a Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 22.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa