Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haetaan skarppia ja motivoitunutta työntekijää maailmanluokan pumppuvalmistajan palvelukseen

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle osa-aikaista tuotantotyöntekijää päivävuoroon vuoden 2016 loppuun asti. Asiakasyrityksemme on maailman johtavia pumppuvalmistajia, joka on pitkän historiansa aikana tullut tunnetuksi luotettavista ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Yritys valmistaa monenlaisiin käyttökohteisiin yhteensä yli 16 miljoonaa pumppua vuosittain.

Haemme ahkeraa ja teknistä työntekijää, huolellista työotetta edellyttäviin tehtäviin päivävuoroon. Työpaikka sijaitsevat Vantaalla ja keskeiset työtehtävät liittyvät logistiikkaan ja reklamaatioiden hoitoon. Työsopimus tehdään vuoden 2016 loppuun osa-aikaisena, vähintään 15 tuntia viikossa.

Työntekijänä odotamme sinulta todellista motivaatiota työntekoon ja skarppia asennetta. Haluat menestyä työssäsi ja hoitaa annetut työtehtävät laadukkaasti. Olet tekninen kaveri, jolta onnistuu mekaaninen työskentely ja löytyy sähköalan osaamista.

Hakuaika tehtävään päättyy 24.10.2016, mutta olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi mahdollisimman nopeasti!

Työnantaja: Barona Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://o2.barona.fi/tuotantotyontekija-pumppujen-valmistukseen-580463370a7b54087734e5de Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä pumppujen valmistukseen, on ilmoitettu Barona -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa