Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lahteen monipuolisiin tuotannon tehtäviin muovialalle.Tehtävät edellyttävät perustaitojen lisäksi kykyä omatoimiseen vastuulliseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työ tuotannossa on jatkuvaa 3-vuorotyötä. Katsomme hakijalle eduksi esimerkiksi muovialan ammattitutkinnon tai työkokemusta prosessiteollisuudesta.Tarjoamme mukavan ja turvallisen työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä.Työsuhde on kestoltaan toistaiseksi voimassa oleva....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orimattila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 186 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus