Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

*Haetaan pikaisesti varastotyöntekijä Kuopioon rakennustyömaalle keikkatyöhön. Työtehtävät olisivat pääpainoisesti varastotyötä, mutta työntekijän tulisi pystyä tekemään myös työmaatilojen huoltotehtäviä.Työtehtävät: Varasto- ja trukkityö raivaustyöt Edellytetään: Trukin ajotaito Asenne kunnossa, halu oppia ja aktiivinen Katsotaan eduksi: Työturvallisuuskortti Tuntemusta rakennustyökoneista ja -apuvälineistä Työmaakokemus seuraavista: Rakennustyö, Sähköasennustyö, LVI asennustyö Täytäthän huolellisesti internethakemuksen, sillä haastatteluihin valinnat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukinkuljettaja rakennustyömaalle, on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus