Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Extranet-ratkaisun toiminnallinen testausEtsimme testaajia projektiin, jossa testataan uuden Extranet-ratkaisun toiminnallisuutta. Tulet työskentelemään extranetiä kehittävän tiimin tukena vastaten siitä, että tuotettu koodi on laadukasta. Työtehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden sisältäen jatko-option muissa projekteissa.Tässä roolissa toivomme sinulta löytyvän: Aikaisempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta. Kokemusta toiminnallisesta testauksesta. Kokemusta ketterästä kehityksestä. Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testaaja (toiminnallinen testaus), on ilmoitettu Barona -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus