Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nyt kun olet aloittamassa työsi Baronalla, niin muistutukseksi muutama asia.

 1. Toimita verokorttisi ja pankkitilinumerosi mahdollisimman pian palkka.rak@barona.fi osoitteeseen tai käy tuomassa ne Ratatie 11, Vantaalla sijaitsevalle toimistollemme. Jos verokorttia ei ole palkanmaksupäivänä palkanlaskennalla, joudumme maksamaan palkkasi 60% verolla, joten huolehdithan, että verokorttisi on palkanlaskijoilla viimeistään ensimmäisenä tuntilappujen palautuspäivänäsi.
 2. Jos et ole haastattelun aikana antanut haastattelijalle työturvallisuuskorttiasi skannattavaksi niin toimita valokuva kortistasi mahdollisimman pian haastattelijallesi.
 3. Ulkomaalaiselta työntekijältä tarvitsemme myös valokuvan passista, joten jos et ole antanut sitä skannattavaksi haastattelun aikana niin lähetä valokuva passistasi mahdollisimman pian haastattelijallesi.
 4. Tuntilappujen palautus aina palkka.rak@barona.fi osoitteeseen tai Ratatie 11, vastaanottoon. ÄLÄ LÄHETÄ TUNTILAPUN KUVIA TOIMIHENKILÖILLE WHATS UP TAI TEKSTIVIESTEILLÄ!
 5. Toimita tuntilaput aina kuitattuna. Jos et saa työnjohtajaa kiinni keikan jälkeen, ota yhteyttä keikan antaneeseen Baronan toimihenkilöön ja kysy lisäohjeita.
 6. Töihin mennessä muista ottaa kaikki suojavarusteet mukaan. Turvamääräykset työmailla ovat erittäin tiukat ja jos työntekijällä on puutteita suojavarusteissa voidaan pääsy työmaalle evätä.
 7. Tuntilappujen palautuspäivä on aina parittoman viikon maanantaina klo 12.00.
 8. Palkkapäivä on aina parittoman viikon perjantaina.
 9. Palkanmaksua koskevissa asioissa ole aina yhteydessä palkka.rak@barona.fi
 10. Työterveytemme on Terveystalolla. Karenssi aika uusille työntekijöille on kolme viikkoa, tämän jälkeen jos koet tarvetta hakeutua Terveystaloon hoitoa varten niin ota yhteyttä Baronan toimihenkilöön.
 11. Sairastapauksissa ole aina yhteydessä Baronan toimihenkilöön ja jos sinulla on keikka päällä niin myös työmaasi työnjohtajaan välittömästi. Aamuyöstä on mahdotonta järjestää korvaajaa työmaalle, joten jos olet edellisenä päivänä kipeä ilmoita siitä mahdollisimman pian. Älä missään tapauksessa jätä menemättä töihin ilmoittamatta vaan ilmoita aina jos olet estynyt menemään työmaalle.
 12. Tallena toimihenkilöiden numerot puhelimeesi, niin tiedät vastata kun soitamme ja tarjoamme töitä.
 13. Kun sinulle ilmoitetaan työmaalla, että keikkasi loppuu niin ota välittömästi yhteyttä keikan antaneeseen toimihenkilöön. Työnjohtajat eivät aina ilmoita toimihenkilöille työntekijän keikan loppumisesta joten on tärkeää, että olet itse aktiivinen niin voimme järjestää uuden paikan sinulle mahdollisimman pian.
 14. Tsemppiä töihin! Hienoa saada sinut meille töihin!

Pekka Katajamaa 0408307647

Eetu Holma 0504362353

Tuukka Mäkelä 0504645919

Jani Labbart 0509955050

Kristen Kirikal 0504679730

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tervetuloa Baronalle!, on ilmoitettu Barona -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa