Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Kalajokilaakson alueelle TEOLLISUUSMAALAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävinäsi ovat suurten teollisuustuotteiden esikäsittely- ja maalaustehtävät. Maalaukset toteutetaan pääasiassa ruiskumaalausmenetelmällä.Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta ruiskumaalauksesta sekä hiekkapuhalluksesta. Koulutus pintakäsittelyalalle luetaan eduksesi. Huolellinen ote työhön, laadukas työnjälki ja normaali yleiskunto ovat perusedellytykset fyysisen maalaustyön suorittamiselle.Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden kehittää lisää omaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Ylivieska talonrakennus Alavieska talonrakennus Kalajoki talonrakennus Merijärvi talonrakennus Kannus talonrakennus Kokkola talonrakennus Pyhäjoki talonrakennus Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alavieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kannus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kokkola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylivieska rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Alavieska rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kalajoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Merijärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kannus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kokkola rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pyhäjoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sievi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barona Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus