Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Kalajokilaakson alueelle TEOLLISUUSMAALAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinäsi ovat suurten teollisuustuotteiden esikäsittely- ja maalaustehtävät. Maalaukset toteutetaan pääasiassa ruiskumaalausmenetelmällä.

Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta ruiskumaalauksesta sekä hiekkapuhalluksesta. Koulutus pintakäsittelyalalle luetaan eduksesi. Huolellinen ote työhön, laadukas työnjälki ja normaali yleiskunto ovat perusedellytykset fyysisen maalaustyön suorittamiselle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden kehittää lisää omaa teollisuusmaalausalan osaamistasi. Haethan tehtävään heti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Barona Sijainti: Kalajoki Hakemukset: https://o2.barona.fi/teollisuusmaalari-57fcc1120a7b540877332e79 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalajoki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Barona -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki , osoitteessa Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 269 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa