Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Haemme teknistä ostajaa vähintään puolen vuoden määräaikaiseen projektiin

Ostajana vastaat valmistavan teollisuuden materiaalihankinnoista läpi tuotantoprosessin. Osallistut tarvittaessa tarjousneuvotteluihin, hoidat tilauksia tuotannonohjausjärjestelmän kautta sekä vastaat materiaalien laadusta ja oikea-aikaisesta toimituksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoida toteutuneista materiaalikustannuksista projekteittain sekä käsitellä hankintoihin liittyviä mahdollisia reklamaatioita ja laskuja. Luot toiminnallasi työntekemisen edellytykset tuotannolle. Työskentelet osana tiimiä, jossa ostot tehdään projekteittain.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. automaatio- tai kone- ja metallialan insinööri) sekä/tai aikaisempaa työkokemusta oston/hankinnan tehtävistä vähintään avustavasta roolista. Sinulla on kykyä ja kiinnostusta ymmärtää teknisten tuotteiden toimintaperiaatteita, kehittää ostotoimintaa tehokkaammaksi ja oikea-aikaisemmaksi sekä valmiutta toimia toimittajaneuvotteluissa sekä suomen että tarvittaessa englannin kielellä. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän valmistavan teollisuuden yrityksessä, jonka tuotteet ovat alansa parhaita teknisellä suorituskyvyllä mitattuna. Vaikka tehtävä on aluksi määräaikainen, työn jatkuminen on todennäköistä hyvien tulevaisuuden näkymien johdosta.

Haethan tehtävään pikaisesti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Barona Sijainti: Orimattila Lahti Orfer Oy Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Orimattila Lahti Orfer Oy

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen ostaja Orferille, on ilmoitettu Barona -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Orimattila Lahti Orfer Oy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa