Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme kokenutta tehdas- ja laitossuunnittelijaa määräaikaiseen projektiin.

Etsimme asiakkaamme toimeksiantoon kokenutta tehdas- ja laitossuunnittelijaa määräaikaiseen projektityösuhteeseen. Myös rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollista projektin jälkeen.

Tehdas- ja laitossuunnittelijana vastaat omalta osaltasi prosessiteollisuuden laitoksiin liittyvästä suunnittelusta. Toimit suunnitteluryhmän osana yhteistyössä eri sidosryhmien tehden muun muassa layout- ja putkisuunnittelua sekä lujuustarkasteluja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI) sekä runsaasti aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden tehdas- ja laitossuunnitteluprojekteista. Työssäsi osaat käyttää useampia eri suunnitteluohjelmistoja (mm. Autocad 2D ja Autocad plant 3D) ja opit myös uusien ohjelmien käytön nopeasti. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisen suunnitteluprojektin parista, jonka suoriutumisesta riippuen sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet jatkaa tehtävässä pitkälle tulevaisuuteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä mahdollisimman pian sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä saat puhelimitse Veli-Matti Kaunismäeltä (puh. 0503170418).

Työnantaja: Barona Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://o2.barona.fi/tehdas--ja-laitossuunnittelija-57f36143a82179028372328a Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Barona

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Barona Group Oy Y-tunnus 2505240-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 039 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

-444 000 € 88 %

Liikevoitto-%

-11 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tehdas- ja laitossuunnittelija, on ilmoitettu Barona -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Barona. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa